Dark Design Schoudertas Nature Bear 3818 Donkerbruin c4LA35RjqS

Klantspecifieke vacuüm hefoplossingen

Alle heftoestellen van Aerolift worden klantspecifiek geproduceerd. Zo zijn de toepassingen oneindig!

Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ

Onderdeel van erector TBM

Als onderdeel van de erector wordt dit vacuüm heftoestel gebruikt voor het positioneren van tunnelementen en keystones in de tunnelwand.

Roteren en kantelen

Roteren, voorover kantelen, achterover kantelen, met dit vacuüm heftoestel kunt u alle kanten op. Zo wordt dit heftoestel gebruik om glasplaten te positioneren op een transportframe.

Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ Schoudertas Bruin Bear Cl30996 Desgin lK1cFJ

Glasplaten monteren

Met dit kleine vacuüm heftoestel worden glasplaten gemonteerd in de kozijnen.

Sapph Maat Beugelbeha 65c Dames Up BehaZwart Comfort Push Light DHW2EI9

Met vacuüm handling is het mogelijk willekeurig materialen en producten te draaien en kantelen. Naast de 90° kantelaars en 180° kantelaars, ontwikkelt Aerolift ook vacuüm heftoestellen die vrijwel elke willekeurige positie kunnen aannemen. Deze hefmethode zorgt voor vele toepassingen in de industrie. Zo kunt u niet alleen alle vormen en gewichten heffen, maar u kunt deze ook in iedere willekeurig positie kantelen en draaien.

Monteren met vacuümtechniek

Vacuümtechniek is in vrijwel iedere industrie toepasbaar, mits het te handlen product beschikt over een luchtdicht oppervlak. Of het product nu een vlakke, ronde of zelfs architectonische vorm heeft maakt niet uit. Voor ieder project bepaalt Aerolift welke vorm zuignap het meest geschikt is. Doordat een vacuüm heftoestel willekeurig kan draaien en kantelen wordt deze bijvoorbeeld toegepast in de montage. Zo kunt u denken aan het plaatsen van gevelelementen, wandelementen of glasplaten in combinatie met bijvoorbeeld een verreiker of een hydraulische kraan. Met de hydraulische kraan of verreiker kunt u het product voorwaarts, achterwaarts, omhoog en naar beneden bewegen. De overige bewegingen, zoals draaien en kantelen, worden uitgevoerd door het vacuüm heftoestel.

Automatische toepassingen met vacuüm heftoestellen

75b Pure 806810 Conturelle Spacer 034 Sand Feeling Bh oWxdrCEQBe

De vacuüm heftoestellen van Aerolift die vrijwel iedere positie kunnen aannemen, worden ook wel ingezet als automatisch systeem. Alle bewegingen van de producthandling zijn dan voorgeprogrammeerd. De automatisering zorgt voor een hogere en meer constante productiviteit. U kunt bijvoorbeeld denken aan automatische overzetstations. Ieder product wordt dan op een andere manier geplaatst, zo ontstaan er bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden van stapelen.

Meer weten over vacuüm handling methoden voor willekeurig draaien en kantelen?

Onze medewerkers kunnen u meer informatie over vacuüm handling methoden voor willekeurig draaien en kantelen geven. Aerolift produceert alle vacuüm heftoestellen klantspecifiek. Wij zijn dan ook in staat om de meest complexe vragen van een passend antwoord te voorzien. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u en uw product kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Vai Maat Dames 02Blauw Via Enkellaarsjes 42 4713103 4Rq35ALj